Dit is ons verhaal...
Home > All > Dit is ons verhaal...
Gerelateerde artikelen
Jezelf terugvinden? Blijf bij jezelf met deze tips | Vertellis NederlandNegatieve Gedachten loslaten voor het slapen - Vertellis NederlandTips om te ontspannen! 31 ontspanningstips - Vertellis Nederland
Thema's
De FeestdagenFamilie & VriendenGezondheidKinderen & OnderwijsLeren ReflecterenLiefde & RelatiesMindsetOnderzoekOver VertellisPersoonlijke ontwikkeling
Anique Bleumink - 30/09/2019

We hadden nooit gedacht dat een gesprek tijdens het avondeten over persoonlijke ontwikkeling de start zou betekenen van een reis rond de wereld! Maar dat is precies hoe het allemaal begon: een paar vrienden die - toevallig om dezelfde tijd op dezelfde plek waren - samen kwamen en hun ervaringen, ideeën en plannen voor de toekomst met elkaar deelden.

En nu delen wij met jullie ons verhaal, de belangrijkste momenten en de lessen die wij hebben geleerd, en de inspirerende momenten die we samen hebben beleefd. Allemaal dankzij jullie - de geweldige Vertellis-community!

Dit is Vertellis & dit is ons verhaal.

“Je zou mijn vriend Bart moeten ontmoeten!”

Het was 2016 en een introductie van een gemeenschappelijke vriend op Bali leidde ertoe dat Lars, Bart en Liz (hier op de foto ruim 6 maanden zwanger) een week samen doorbrachten en besloten om een ​​hele maand in de “top performance” modus te leven. In die tijd betekende dat gezond eten, regelmatige lichaamsbeweging en het gebruik van tools die iedereen kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden...

 


“We hebben van een set handgemaakte kaartjes een spel voor de Kerst gemaakt!”

Dat is precies wat Bart en Liz met Kerst voor hun families deden. En het was zo'n groot succes dat ze samen met Lars besloten om een crowdfunding-campagne te voeren en er een product van te maken waar nog veel meer gezinnen in Nederland van kunnen genieten. Ze begonnen in september 2016, schakelden vrienden en familie in voor ondersteuning en hoopten op 500 pre-orders om met de productie te kunnen starten. 3 maanden later werden er maar liefst 25.000 exemplaren van hun eerste vragenkaartspel: de ‘Feestdagen-editie’ vóór Kerst in Nederland verkocht!


“Dit spel zou perfect zijn voor Thanksgiving!”


… en zo ontmoetten Lars, Bart en Liz Willem. Er was een directe connectie; ze konden het zo goed met elkaar vinden en werden zulke goede vrienden, dat het vragenkaartspel eind september 2017 in het Engels beschikbaar was in de VS. Duitsland, Denemarken en Zweden volgden aan het einde van dat jaar. Ondertussen werd in Nederland de Relatie-editie en de Gezinseditie geïntroduceerd.
De grootste les wij dat jaar hebben geleerd? DENK GROOT! Als je groot denkt, kun je onvoorstelbare dingen laten gebeuren!


“Als je met geweldige mensen werkt, maak je geweldige dingen mogelijk!”

Het beschikbaar zijn van de Feestdagen-editie, de Relatie-editie en de Gezinseditie in 5 landen en 5 talen, betekende dat het team begon te groeien. Een gedeelde interesse in persoonlijke ontwikkeling, verbinding en eerlijke communicatie was wat ons samenbracht en Team Vertellis vanaf dag één zo goed deed werken. De vrijheid hebben om overal ter wereld te werken, om nieuwe vaardigheden te leren, onze kennis uit te breiden, te experimenteren en onze eigen reis te creëren is wat ons gelukkig maakt. We zijn dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet en samen zoveel geweldige dingen waarmaken!


“Wat ging goed vandaag? Wat kan beter? Wat motiveert je?”


Dit waren slechts enkele van de dagelijkse vragen over zelfreflectie en mindfulness die we onszelf stelden tijdens het samenwerken. En zo ontstond Vertellis Chapters: uit onze eigen gewoonten en dagelijkse praktijken die we van nature in ons team hebben ontwikkeld.
Chapters is in 2017 in Nederland gelanceerd en tegen 2018 was het boek verkrijgbaar in 5 landen en 5 talen. Later dat jaar lanceerden we de Feestdagen-editie, de Relatie-editie en de Gezinseditie in Engeland, Frankrijk en Spanje. Onze missie was om wereldwijd 1 miljoen mensen te inspireren met onze producten en dat doel bereikten we tegen het einde van 2018!


“Verras iemand!”

Dus dat deden we... Het ontbreken van één letter van op een van de vragenkaartjes uit de Feestdagen-editie had als gevolg dat de hele voorraad een kaartje bevatte met daarop de tekst: "Wie zou je willen verassen?" In plaats van "Wie zou je willen verrassen?" Oeps! 😰
Dit was niet de enige les die we onderweg hebben geleerd. Voorraad, kwaliteit, levering, maar ook natuurrampen zoals de drie grote orkanen van 2017 - Harvey, Irma en Maria - in de VS, betekende dat ons team nauw samen moest werken om alles goed te laten verlopen voor onze klanten, fans & Vertellis-community. Dus dat deden we. Héél erg bedankt voor alle support en begrip die jullie hebben getoond!“Leer mindfulness aan onze kinderen!”


Het idee om een ​​dagboek voor kinderen te lanceren is ontstaan ​​uit frustratie met het huidige schoolsysteem. Waar scholen vooral gericht zijn op het vergroten (en toetsen) van kennis, besteden ze maar weinig tijd aan de persoonlijke- en emotionele ontwikkeling van kinderen. Dat kan én moet anders, vonden wij. En daarom hebben wij in 2018 - na een succesvolle crowdfunding - Vertellis KIDS gelanceerd. 
De positieve reacties en verhalen van ouders en kinderen die Vertellis KIDS gebruikten, gaven ons het vertrouwen om dit dagboek ook in andere landen uit te brengen. Halverwege 2019 hebben wij daarom opnieuw een crowdfunding-campagne gevoerd: in de VS en Duitsland. Het doel was om 500 pre-orders te krijgen om met de productie te kunnen starten. Dit doel hebben we bereikt, en daarmee werd onze droom om de emotionele ontwikkeling van kinderen al op jonge leeftijd te stimuleren realiteit!

 


Bedankt dat jullie deel uitmaken van deze fantastische reis! 

Veel liefs,

Team Vertellis 

Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
30,00

Start nu jouw nieuwe zelfreflectie-ritueel met het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland!

Deze personal coach in de vorm van een boek helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan en zorgt voor een doorbraak in je relaties, mentale gezondheid en gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen.

Wat maakt Chapters zo speciaal?
Het boek zit boordevol krachtige vragen, quotes, inspirerende verhalen en opdrachten die je helpen te focussen op de dingen die er voor jou werkelijk toe doen. 💪 Elke. Dag. Weer.

  • Creëer een positievere mindset
  • Voel je elke dag dankbaar
  • Verminder stress
  • Slaap beterProduct bekijken

Customer Reviews

Based on 600 reviews
82%
(490)
14%
(82)
2%
(14)
1%
(4)
2%
(10)
A
Akkelien S.
Zitten leuke opdrachten bij!

Helaas ben ik mijzelf gigantisch tegengekomen afgelopen tijd, burn out, angst/ paniekaanvallen....
Ik kwam dit dankbaarheidsdagboek tegen en dacht ik bestel het gewoon!
Je kan elke dag van je afschrijven, aan de slag met de opdrachten die er in staan, super leuk en doet veel met je eigen 'ik'.

Dankjewel voor je lieve reactie! We kunnen allemaal wel wat aanmoediging gebruiken om op de positieve dingen te letten, vooral als je je niet goed voelt. We zijn dankbaar dat Chapters hierbij kan helpen.Warme groeten van het Vertellis Team

S
S.Sotelo
Een hele goeie koop♡

Dichterbij jezelf komen en vooral in deze tijd gun ik een ieder. Selflove, in jezelf investeren om sterker en bewuster in het leven te staan. Life is beautiful wees lief voor elkaar ♡ bless ya'll

B
Brenda D.
Dankbaar

Ik heb dit boek cadeau gekregen van mijn man.
Dit boek sluit perfect aan bij mijn recent gestarte opleiding orthopedagogie.
Ik ben zelfs van plan deze morgen mee te nemen naar de les reflectie en veerkracht om iedereen even enthousiast te maken!
Super tevreden en kan niet wachten tot er een nieuwe dag aankomt!