Geen reden om bij de 'pakjes' neer te zitten 🎁
Home > All > Geen reden om bij de 'pakjes' neer te zitten 🎁
Gerelateerde artikelen
Jezelf kwijt zijn: hoe kan dat en hoe ga je er mee om - Vertellis NederlandPositief blijven: hoe kun je positiever in het leven staan?25 vragen voor je vriend
Thema's
COVID-19De FeestdagenFamilie & VriendenGezondheidKinderen & OnderwijsLeren ReflecterenLiefde & RelatiesMindsetOnderzoekOver VertellisPersoonlijke ontwikkeling
Anique Bleumink - 29/11/2021

Ook dit jaar loopt alles anders…

Hoewel de schappen vol liggen met pepernoten, chocoladeletters en marsepein, zit de sinterklaassfeer er bij veel mensen nog niet echt in. Het vooruitzicht dat we pakjesavond misschien niet in fysieke aanwezigheid van onze familie en vrienden gaan vieren, is voor jong en oud een teleurstelling. 

Toch is dat wat ons betreft geen reden om bij de ‘pakjes’ neer te zitten. Want wie denkt in mogelijkheden, kan rekenen op een creatieve en gezellige pakjesavond! 💛

Onze 4 beste tips

Tip 1: Skypen met Sinterklaas

Ook Sinterklaas is inmiddels een bedreven videobeller! En dat komt goed uit, want gezinnen, scholen en bedrijven kunnen via DEZE website een Skype-afspraak maken met de Sint. Doen, doen, doen!Tip 2: digitale pakjesavond

Nodig de hele familie of vriendengroep uit voor een gezellige, digitale pakjesavond. Zoom, Skype, Hangouts, Messenger, WhatsApp, Facetime, House Party: er zijn heel veel gratis platforms en apps waar iedereen mee uit de voeten kan – zelfs opa en oma. 

Tip 3: haal alles uit de kast

Doe ‘s gek! Knutsel een mijter en zet 'm op. Maak een baard van wattenbollen. Of trek opvallende accessoires en kleding uit te kast. We kunnen allemaal wel wat luchtigheid en plezier gebruiken. 

Tip 4: brievenbuscadeautjes

Schuif een bijzonder cadeautje met een lief kaartje door de brievenbus. Hieronder drie tips voor brievenbuscadeautjes die gegarandeerd in de smaak zullen vallen!🎁 Vertellis KIDS (kinderen)
Een educatief en speels vragenboekje voor kinderen om hen te helpen gelukkiger en bewuster in het leven te staan. 

Interessante vragen, leerzame verhaaltjes en ruimte voor creativiteit wisselen elkaar af. Klik HIER om te bekijken. 🎁 Vertellis Chapters (volwassenen)
Het populairste zelfreflectie-dagboek van Nederland voor een bewuster leven en persoonlijk groei. De krachtige vragen, quotes, verhalen en oefeningen leren je te focussen op de dingen die er werkelijk toe doen. Klik HIER om te bekijken. 🎁 365 Vertellis Daily 2 (volwassenen)
De leukste, interactiefste en populairste scheurkalender van Nederland. Helemaal vol inspiratie, slimme tips, diepe inzichten en handige lifehacks voor een leuker leven. Plus geweldige online extra’s, zoals magische meditaties, fijne e-books en een exclusieve community! Klik HIER om te bekijken. Onze initiatieven zijn uniek, betekenisvol, verbindend en leuk; dat maakt Vertellis het perfecte sinterklaascadeau!

Wacht niet te lang met bestellen om er zeker van te zijn dat je het op tijd in huis hebt. 

Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
30,00
Product bekijken

Customer Reviews

Based on 601 reviews
82%
(491)
14%
(82)
2%
(14)
1%
(4)
2%
(10)
A
Akkelien S.
Zitten leuke opdrachten bij!

Helaas ben ik mijzelf gigantisch tegengekomen afgelopen tijd, burn out, angst/ paniekaanvallen....
Ik kwam dit dankbaarheidsdagboek tegen en dacht ik bestel het gewoon!
Je kan elke dag van je afschrijven, aan de slag met de opdrachten die er in staan, super leuk en doet veel met je eigen 'ik'.

Dankjewel voor je lieve reactie! We kunnen allemaal wel wat aanmoediging gebruiken om op de positieve dingen te letten, vooral als je je niet goed voelt. We zijn dankbaar dat Chapters hierbij kan helpen.Warme groeten van het Vertellis Team

S
S.Sotelo
Een hele goeie koop♡

Dichterbij jezelf komen en vooral in deze tijd gun ik een ieder. Selflove, in jezelf investeren om sterker en bewuster in het leven te staan. Life is beautiful wees lief voor elkaar ♡ bless ya'll

B
Brenda D.
Dankbaar

Ik heb dit boek cadeau gekregen van mijn man.
Dit boek sluit perfect aan bij mijn recent gestarte opleiding orthopedagogie.
Ik ben zelfs van plan deze morgen mee te nemen naar de les reflectie en veerkracht om iedereen even enthousiast te maken!
Super tevreden en kan niet wachten tot er een nieuwe dag aankomt!