Winkelmandje
icon_04 Created with Sketch.

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

icon_02 Created with Sketch.

Alle bestellingen met Track & Trace

Alle bestellingen met Track & Trace

Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!

Bart Kloosterhuis

Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!

Door de huidige situatie staat ons sociale leven op een laag pitje. Doordat gezelschappen uit maximaal twee personen mogen bestaan, biedt dat weinig ruimte voor gezelschapsspellen. Dus in plaats van Vertellis, dan maar een potje Patience…. of nee, toch niet! Vertellis wordt nog altijd héél veel gespeeld. Waar Risk, Monopoly en Kolonisten van Catan vrij lastig zijn om op afstand te spelen, leent Vertellis zich bij uitstek voor een online speelsessie. In deze blog vertellen we hoe online Vertellis net zo leuk en krachtig kan zijn als offline.

Spel op afstand

 

Hoe speel ik online?

Online videobellen was nog nooit zo eenvoudig. Zoom, Skype, Hangouts, Messenger, WhatsApp, Facetime, House Party: er zijn heel veel gratis platforms en apps waar iedereen mee uit de voeten kan — zelfs je opa en oma. Veel van ons gebruiken deze platforms regelmatig om met collega’s, vrienden en familie te communiceren. Maar laten we eerlijk wezen: we maken tegenwoordig zo weinig mee, dat de gespreksstof toch een beetje opraakt. Dus zorg voor wat leven in de brouwerij en pak er wat Vertellis-kaarten bij!

 

De vragen communiceren

Vertellis is een krachtig vragenkaartspel dat wereldwijd voor meer verbinding zorgt, maar is als product en qua spelregels natuurlijk heel eenvoudig. En dat is precies waarom het zo makkelijk online te spelen is. Want in principe hoef je alleen maar de vragen op de kaarten met elkaar te communiceren, en dat kun je op diverse manieren doen. Zo kun je een kaart voor de camera houden, foto’s van de kaarten naar elkaar appen of gewoon de kaarten live oplezen. 

 

spel spelen op afstand

Neem de tijd!

Je kunt een online vrijmibo of een gesprek met familie eenvoudig opspicen met wat Vertellis-vragen, maar je kunt er natuurlijk ook een hele avond voor uittrekken! Lekker kokkerellen, tafelen en betekenisvolle gesprekken voeren, terwijl iedereen in zijn of haar eigen keuken is.

 

Mocht je Vertellis al op deze manier spelen, dan hebben we je niets nieuws verteld. Maar als jouw deck kaarten vanwege de lockdown ligt weg te stoffen in de boekenkast, dan is dat dus nergens voor nodig! Dus videobel de mensen die je liefhebt, pak er wat kaarten bij en zorg voor wat ouderwetse diepgang en gezelligheid!

Had je voor deze blog nog nooit van Vertellis gehoord? Kruip dan onder je steen vandaan, klik op deze link en zorg voor meer qualitytime en verbinding met de mensen die je liefhebt.

 

Heel veel liefs en speelplezier toegewenst namens iedereen binnen Vertellis!


0 reacties


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!