Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!
Home > All > Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!
Gerelateerde artikelen
Originele vragen voor een succesvolle eerste date8 manieren waarop we rekening houden met jou en het milieuDeze voorbeelden van persoonlijke ontwikkeling helpen je op weg!
Categorieën
COVID-19De FeestdagenFamilie & VriendenGezondheidKinderen & OnderwijsLeren ReflecterenLiefde & RelatiesMindsetOnderzoekOver VertellisPersoonlijke ontwikkelingproduct-vertellis-gezinseditieproduct-vertellis-relatie-editie
Bart Kloosterhuis - 19/11/2021

Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!

Door de huidige situatie staat ons sociale leven op een laag pitje. Dus in plaats van Vertellis, dan maar een potje Patience…. of nee, toch niet! Vertellis wordt nog altijd héél veel gespeeld. Waar Risk, Monopoly en Kolonisten van Catan vrij lastig zijn om op afstand te spelen, leent Vertellis zich bij uitstek voor een online speelsessie. In deze blog vertellen we hoe online Vertellis net zo leuk en krachtig kan zijn als offline.

Spel op afstand

Hoe speel ik online?

Online videobellen was nog nooit zo eenvoudig. Zoom, Skype, Hangouts, Messenger, WhatsApp, Facetime, House Party: er zijn heel veel gratis platforms en apps waar iedereen mee uit de voeten kan — zelfs je opa en oma. Veel van ons gebruiken deze platforms regelmatig om met collega’s, vrienden en familie te communiceren. Maar laten we eerlijk wezen: we maken tegenwoordig zo weinig mee, dat de gespreksstof toch een beetje opraakt. Dus zorg voor wat leven in de brouwerij en pak er wat Vertellis-kaarten bij!

De vragen communiceren

Vertellis is een krachtig vragenkaartspel dat wereldwijd voor meer verbinding zorgt, maar is als product en qua spelregels natuurlijk heel eenvoudig. En dat is precies waarom het zo makkelijk online te spelen is. Want in principe hoef je alleen maar de vragen op de kaarten met elkaar te communiceren, en dat kun je op diverse manieren doen. Zo kun je een kaart voor de camera houden, foto’s van de kaarten naar elkaar appen of gewoon de kaarten live oplezen. 

spel spelen op afstand

Neem de tijd!

Je kunt een online vrijmibo of een gesprek met familie eenvoudig opspicen met wat Vertellis-vragen, maar je kunt er natuurlijk ook een hele avond voor uittrekken! Lekker kokkerellen, tafelen en betekenisvolle gesprekken voeren, terwijl iedereen in zijn of haar eigen keuken is.

Mocht je Vertellis al op deze manier spelen, dan hebben we je niets nieuws verteld. Maar als jouw deck kaarten vanwege de lockdown ligt weg te stoffen in de boekenkast, dan is dat dus nergens voor nodig! Dus videobel de mensen die je liefhebt, pak er wat kaarten bij en zorg voor wat ouderwetse diepgang en gezelligheid!

Had je voor deze blog nog nooit van Vertellis gehoord? Kruip dan onder je steen vandaan, klik op deze link en zorg voor meer qualitytime en verbinding met de mensen die je liefhebt.

Heel veel liefs en speelplezier toegewenst namens iedereen binnen Vertellis!

Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
27,00 30,00

Vertellis Chapters is het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland! 

Dag in dag uit staan we AAN... We nemen maar zelden tijd om even te pauzeren en reflecteren. 

Met Chapters breng je hier verandering in! Deze 'personal coach' in de vorm van een dankbaarheidsdagboek helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan. 

De krachtige vragen leren je om dankbaar te zijn en te focussen op de dingen die er werkelijk toe doen.

Een waardevol offline zelfreflectie-moment om meer uit je dagen te halen, stress te verminderen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

 • Jouw moment van rust in alle ‘drukte’
 • Voel je dankbaar...
 •  … en word een betere versie van jezelf.

Bestel daarom snel jouw dankbaarheidsdagboek!

  Product bekijken

  Customer Reviews

  Based on 499 reviews
  86%
  (429)
  13%
  (66)
  1%
  (4)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  J
  José v.M.
  Dankbaarheidsdagboek

  Wat fijn je gedachtes op te kunnen schrijven. Ik ga door een lastige tijd heen maar dit boek geeft me houvast en de inspirerende teksten geven af en toe een andere kijk op bepaalde dingen. Eigenlijk kan ik het iedereen aanraden. Dank je wel mensen van Vertellis!

  Y
  Ytsje H.
  Zeer de moeite waard

  Praktisch in het gebruiken

  S
  Sylvia v.d.V.
  Dankbaarheidsdagboek

  Prima

  Alle opmerkingen worden eerst beoordeeld.