Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!
Home > All > Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!
Gerelateerde artikelen
50 vragen om aan je partner te stellen voor een diepere connectieInnerlijke rust: wat is het en hoe vind je het? – Vertellis NederlandRealiseer je dromen en doelen met affirmaties - Vertellis Nederland
Thema's
COVID-19De FeestdagenFamilie & VriendenGezondheidKinderen & OnderwijsLeren ReflecterenLiefde & RelatiesMindsetOnderzoekOver VertellisPersoonlijke ontwikkeling
Bart Kloosterhuis - 19/11/2021

Vertellis — het perfecte spel om op afstand te spelen!

Door de huidige situatie staat ons sociale leven op een laag pitje. Dus in plaats van Vertellis, dan maar een potje Patience…. of nee, toch niet! Vertellis wordt nog altijd héél veel gespeeld. Waar Risk, Monopoly en Kolonisten van Catan vrij lastig zijn om op afstand te spelen, leent Vertellis zich bij uitstek voor een online speelsessie. In deze blog vertellen we hoe online Vertellis net zo leuk en krachtig kan zijn als offline.

Spel op afstand

Hoe speel ik online?

Online videobellen was nog nooit zo eenvoudig. Zoom, Skype, Hangouts, Messenger, WhatsApp, Facetime, House Party: er zijn heel veel gratis platforms en apps waar iedereen mee uit de voeten kan — zelfs je opa en oma. Veel van ons gebruiken deze platforms regelmatig om met collega’s, vrienden en familie te communiceren. Maar laten we eerlijk wezen: we maken tegenwoordig zo weinig mee, dat de gespreksstof toch een beetje opraakt. Dus zorg voor wat leven in de brouwerij en pak er wat Vertellis-kaarten bij!

De vragen communiceren

Vertellis is een krachtig vragenkaartspel dat wereldwijd voor meer verbinding zorgt, maar is als product en qua spelregels natuurlijk heel eenvoudig. En dat is precies waarom het zo makkelijk online te spelen is. Want in principe hoef je alleen maar de vragen op de kaarten met elkaar te communiceren, en dat kun je op diverse manieren doen. Zo kun je een kaart voor de camera houden, foto’s van de kaarten naar elkaar appen of gewoon de kaarten live oplezen. 

spel spelen op afstand

Neem de tijd!

Je kunt een online vrijmibo of een gesprek met familie eenvoudig opspicen met wat Vertellis-vragen, maar je kunt er natuurlijk ook een hele avond voor uittrekken! Lekker kokkerellen, tafelen en betekenisvolle gesprekken voeren, terwijl iedereen in zijn of haar eigen keuken is.

Mocht je Vertellis al op deze manier spelen, dan hebben we je niets nieuws verteld. Maar als jouw deck kaarten vanwege de lockdown ligt weg te stoffen in de boekenkast, dan is dat dus nergens voor nodig! Dus videobel de mensen die je liefhebt, pak er wat kaarten bij en zorg voor wat ouderwetse diepgang en gezelligheid!

Had je voor deze blog nog nooit van Vertellis gehoord? Kruip dan onder je steen vandaan, klik op deze link en zorg voor meer qualitytime en verbinding met de mensen die je liefhebt.

Heel veel liefs en speelplezier toegewenst namens iedereen binnen Vertellis!

Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
27,00 30,00

Customer Reviews

Based on 600 reviews
82%
(490)
14%
(82)
2%
(14)
1%
(4)
2%
(10)
A
Akkelien S.
Zitten leuke opdrachten bij!

Helaas ben ik mijzelf gigantisch tegengekomen afgelopen tijd, burn out, angst/ paniekaanvallen....
Ik kwam dit dankbaarheidsdagboek tegen en dacht ik bestel het gewoon!
Je kan elke dag van je afschrijven, aan de slag met de opdrachten die er in staan, super leuk en doet veel met je eigen 'ik'.

Dankjewel voor je lieve reactie! We kunnen allemaal wel wat aanmoediging gebruiken om op de positieve dingen te letten, vooral als je je niet goed voelt. We zijn dankbaar dat Chapters hierbij kan helpen.Warme groeten van het Vertellis Team

S
S.Sotelo
Een hele goeie koop♡

Dichterbij jezelf komen en vooral in deze tijd gun ik een ieder. Selflove, in jezelf investeren om sterker en bewuster in het leven te staan. Life is beautiful wees lief voor elkaar ♡ bless ya'll

B
Brenda D.
Dankbaar

Ik heb dit boek cadeau gekregen van mijn man.
Dit boek sluit perfect aan bij mijn recent gestarte opleiding orthopedagogie.
Ik ben zelfs van plan deze morgen mee te nemen naar de les reflectie en veerkracht om iedereen even enthousiast te maken!
Super tevreden en kan niet wachten tot er een nieuwe dag aankomt!