Winkelmandje
icon_04 Created with Sketch.

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

icon_02 Created with Sketch.

Alle bestellingen met Track & Trace

Alle bestellingen met Track & Trace

Vertellis, waarom is het tijd om onze mindset en leefstijl op de schop te gooien?

Anique Bleumink

Vertellis, waarom is het tijd om onze mindset en leefstijl op de schop te gooien?

Dat leggen we je graag uit in deze blog! Zoals je misschien weet streven wij met Vertellis naar een wereld waarin we ons verbonden voelen met onszelf en anderen, oprechte gesprekken voeren, en ruimte is voor persoonlijke groei en geluk. Daarom is Vertellis Mindset, een op wetenschap gebaseerd online programma voor een vitaal leven en een krachtige mindset een waardevolle toevoeging!

Twee kanten van de medaille

Het leven is altijd in ontwikkeling en veranderd constant. Sinds de 21e eeuw volgen de veranderingen elkaar sneller op dan ooit. We kunnen veel, weten veel, willen veel én doen veel! Aan de ene kant is dat geweldig, want de mogelijkheden lijken eindeloos. Aan de andere kant betalen we de rekening, en die is niet mis… 

De rekening? We putten onszelf letterlijk uit en zijn de échte verbinding met onszelf verloren. Dit is niet alleen terug te zien in het groeiende aantal burn-outs en depressies, maar ook in de zorgkosten en lange wachtlijsten bij Praktijkondersteuners, psychologen, psychiaters, therapeuten en coaches. We worden steeds zieker, zowel lichamelijk als mentaal.

Dan hebben we het alleen nog maar over de mensen die al onderuit zijn gegaan, die (noodgedwongen) hulp hebben gezocht omdat het zo niet langer kan.

Maar wat denk je van de mensen die dag in dag uit hetzelfde doen, fysieke- en mentale klachten hebben en zichzelf iedere dag tevergeefs beterschap beloven? Het kan niet anders dan dat deze groep van enorme omvang is… 

verander je mindset

Anique en Lisa - Team Vertellis

Voorkomen is beter dan genezen

Wie kent dit gezegde niet? Wij van Vertellis staan hier volledig achter. Misschien ben je het onderstaande citaat wel eens ergens tegengekomen: 

“De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zijn patiënten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en preventie van ziekte.” - Thomas Edison (1847 - 1931)

Zover zijn we nog niet in Nederland, maar er is duidelijk een beweging gaande. Het relatief nieuwe beroep van leefstijlcoach is daar een voorbeeld van. Ik - Vertellis-teamlid Anique - ben ruim 3 jaar geleden afgestudeerd als Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Sindsdien houd ik me dagelijks bezig met het vergroten van mijn kennis op het gebied van mindset en vitaliteit. Daarin ben ik niet de enige: onder het team bevindt zich ook een gelukscoach, psycholoog en Top Performance coach. 

Tot op de dag van vandaag hebben we duizenden(!) informatiebronnen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en leefstijl tot ons genomen en uitgeprobeerd. Denk aan wetenschappelijke onderzoeken, artikelen, podcasts, blogs, boeken, oefeningen, trainingen en zelfs opleidingen. Het resultaat is dat we inmiddels weten wat werkt. En ook wat níet werkt...

Preventief werken aan een krachtige mindset en vitale leefstijl vraagt om toewijding en een proactieve houding. Met Vertellis Mindset helpen we je hierbij!

Maak kennis met Vertellis Mindset

Met Vertellis Mindset nemen we je een jaar lang mee in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en leefstijl. Elke maand staat er een nieuw thema centraal met bijbehorende inhoud in de vorm van e-books, video’s, opdrachten, recepten, zelfreflectie-oefeningen, stappenplannen, en meer.

Gebaseerd op eeuwenoude filosofie tot nieuwe wetenschappelijke inzichten. Van recente ontdekkingen op het gebied van ‘brainfood’ tot oefeningen voor het verbeteren van je cognitieve vermogens. Deze integrale (lees ook: holistische) benadering gaat je helpen je mindset en je leven voorgoed te veranderen.

mindset

Liz - mede-oprichter van Vertellis

Iets voor jou?

Herken je jezelf in meerdere van onderstaande punten, dan is dit online programma voor jou: 

  • Je vraagt jezelf regelmatig af wie je écht wil zijn.
  • Je wil (nog) positiever in het leven staan.
  • Je wil oude, niet helpende gewoontes en patronen doorbreken, en vervangen door nieuwe.
  • Je wil je energiek en vitaal voelen.
  • Je wil leren hoe je brein werkt en hoe je deze vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. 
  • Je vindt persoonlijke groei belangrijk en leert graag hoe je nog meer uit jezelf en je leven haalt. 
  • Je wil nog betere relaties met anderen. 
  • Je wil balans vinden in je leven. 
  • Je wil je dagelijks bezighouden met dat wat voor jou werkelijk belangrijk is. 

We sluiten deze blog af met een aantal veelgestelde vragen:

Wat kan ik verwachten van Vertellis Mindset?

Vertellis Mindset is een online jaarprogramma voor het ontwikkelen van een krachtige en vitale mindset door je mee te nemen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en leefstijl.

Elke maand staat er een nieuw thema centraal met bijbehorende inhoud in de vorm van e-books, video’s, opdrachten, recepten, zelfreflectie-oefeningen, stappenplannen en meer. Gebaseerd op eeuwenoude filosofie tot nieuwe wetenschappelijke inzichten. Van recente ontdekkingen op het gebied van ‘brainfood’ tot oefeningen voor het verbeteren van je cognitieve vermogens. Deze integrale (lees ook: holistische) benadering gaat je helpen je mindset en je leven voorgoed te veranderen!

Let op: het is een volledig online programma. Dit betekent dat alle inhoud in jouw online omgeving staat. Wel kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld e-books, recepten, schema's of stappenplannen uit te printen. 

Is Vertellis Mindset volledig in het Nederlands?

Ja, vrijwel alle inhoud is in het Nederlands. Het kan wel eens voorkomen dat we een Engelstalige video of quote delen. In dat geval proberen we te werken met ondertiteling of een samenvatting in het Nederlands.

Wat is de tijdsinvestering?

Dit hangt grotendeels af van hoe snel je door de inhoud gaat. Om het overzichtelijk te houden hebben we de inhoud van elke maand opgedeeld in delen. Je kan ervoor kiezen om elke week een uur uit te trekken om door de inhoud te gaan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Er is hier geen goed of fout; doe vooral wat het beste bij jou past. 

Wat als ik het programma vind tegenvallen?

Dat kan natuurlijk, daarvoor hebben we alle begrip! Vertellis Mindset is maandelijks opzegbaar. Opzeggen doe je door een mailtje te sturen naar mindset@vertellis.nl of door in de online omgeving van Vertellis Mindset rechtsboven op je profielafbeelding te klikken en vervolgens op ‘Your Course Settings’.

Is de lanceringskorting na aanmelding het hele jaar geldig?

Absoluut! Je kiest zelf of je per maand, kwartaal of jaar betaalt. Waarvoor je ook kiest: dit bedrag blijft het hele jaar geldig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je halverwege meer gaat betalen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Allereerst: geweldig dat je je hebt aangemeld! Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link die toegang geeft tot de online omgeving van Vertellis Mindset. Verder hoef je niets te doen.

Klik hier om meer te lezen over Vertellis Mindset

Uiteindelijk is alles in het leven een keuze: de keuzes die je vandaag maakt, bepalen hoe jij je morgen voelt. 
0 reacties


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst

Thanks for visiting!

We appreciate your interest in vertellis. Hopefully, you are leaving the website inspired and ready to reconnect with yourself and your loved ones.


If you like our missions, together we can help create beautiful conversations and make the world a little better!