Vertellis beoordelingen

Based on 1467 reviews
80%
(1168)
14%
(208)
4%
(55)
1%
(14)
1%
(22)
Aanrader

Ontzettend leuk in elkaar gezet. Niet te zwaar maar het zet je wel aan het trekken om bewuster te leven .

Persoonlijke ontwikkeling

Door de focus op een positieve kijk op het leven te hebben, ziet het er gekleurder uit

Vertellis

Waardevolle kaarten om gesprekken op gang te brengen.

Hoi Amina,
Door deze gesprekken leer je weer meer over jezelf en anderen. Nog heel veel plezier ervan en bedankt voor je review. Het Vertellis Team

Geweldig en verlichtend

Sinds ik het boekje in handen hebt gekregen leek het zelfs alsof ik een cadeau kreeg het voelde erg om in handen te krijgen en en ben al meerdere bladzijdes wezen invullen om te kijken wat het doet en geeft ook inzicht bij het denken wat ik dus doe en wat beter kan. Enorm blij mee vooral de poster die ik erbij kreeg dat sloeg gelijk op mijn beeld van vrijheid. 🙏🎊🎉🥳👌🏻💐

Hey Ron!
Superrrrr! Jij bent weer een cadeau voor ons met je mooie lovende woorden. Het voelt goed om zo een bijdrage te kunnen leveren aan 'geluk'. Veel liefs van het Team

Inspirerend

Wat een mooi en verzorgd naslagwerk. Zonde om in te schrijven! Mooie quotes die je soms goed aan het denken zetten. Ik ga het boekje gewoon cadeau geven! Om ook mijn vriendin te inspireren!

Dag Hannie,
Dankjewel voor je compliment! Zo lief dat je het cadeau doet. Het dagboek wordt alleen maar waardevoller door er in te schrijven. Veel succes, Team Vertellis

Een fijn boek om in te schrijven. Bedankt

Dankje Judith! Veel plezier met het schrijven. Groetjes van ons.

Psychotherapeut en docent

Met de kaartenset You’re not the only one worden middels 3 verschillende werkvormen handvatten geboden om jongeren in gesprek te laten gaan over hun sociaal emotionele belevingswereld en identiteit. Van een variant op ‘over de streep’ om in groepsverband mee te werken via zelfreflectie vragen naar meer zingeving en betekenis verlenende vragen. Uitnodigende vragen die jongeren prikkelen en waarbij het ze extra aanspreekt dat een leeftijdgenoot deze vragen heeft beschreven en niet 'zo’n ouder of volwassene die alles denkt te weten’, aldus een jongen die via de kaarten het interessant vond om meer over zichzelf te weten te komen.

Wij mochten met Indra's vragen aan de slag...

Indra’s vragen zijn uitnodigend, doortastend en ontwapenend. Een prachtig card deck dat thuis hoort in elk klaslokaal en huishouden met jonge mensen.

Wij probeerden als eersten de mock-up versie uit op Bali

Wij zijn de afgelopen maand alweer drie gezinnen tegengekomen waarin de meiden worstelen met zelfbeeld en body image…. Dit card deck is heel nodig!

Moeder-dochter moment

Mijn dochter Emily zat samen met Indra op de Green school in Bali. Hierdoor maakten wij als een van de eerste kennis met You're not the only one. Gisteren zaten Emily en ik op de bank en raakten we dankzij dit spel in gesprek over dingen waar we anders niet zo gauw over praten. Mijn favoriete moment was toen Emily haar hand in de lucht stak bij het kaartje Steek je hand op als je een hechte band hebt met je ouder(s). Ik heb het spel ook gekocht voor mijn nichtje en peetdochter.

Ik mocht dit spel als een van de eersten uitproberen...

Ik heb echt het gevoel alsof ik mijn vrienden beter heb leren kennen. Zo gek eigenlijk dat we allemaal met dezelfde dingen bezig zijn! Echt heel leuk om te spelen.

Heel goed te doen

Goed bedacht om mensen bewust te maken van hun gedrag en gedachten. Zou graag contact willen om een en ander te.bespreken !

Hey Raymond,
Bewustmaking leidt weer tot een gelukkiger leven! Dankjewel voor je review. Je kan ons contacteren via dit emailadres: info@vertellis.nl Tot gauw! Het Team

Chapters

Ik heb het eerste hoofdstuk, beïnvloeden van geluk, afgerond. Deze heeft mij al een aantal bruikbare tips en inzichten gegeven. Ik ben benieuwd naar de rest!

Hoi Marjolein,
Goed zeg!! We hopen dat je ook zo enthousiast zal zijn over de rest. Groetjes van Team Vertellis

Bijna alleen maar positief.

Super enthousiast word ik van jullie producten...de intentie meer diepte gesprekken en jezelf verbeteren door middel van journaliseren wordt ik echt vrolijk van. En krijg je een goede zelfreflectie van. Ga absoluut zo door...Het enige min puntje...teveel mails!

Dag Sandra,
Dankjewel voor je mooie woorden!! Wij zijn blij dat je er zo enthousiast over bent! Liefs van het Vertellis Team

Vertellis Relatie-editie - Voor alle liefdesrelaties

Comfortzone

Het boek helpt je om je eigen leven ,langs de weg van gedrag en emotie , in een veel gezonder perspectief te plaatsen..

Wauw Chris! Goed gezegd! Dankjewel en groetjes van het Team

365 Vertellis Daily 2

Wauw!!! 🤩

Snelle levering, goede/speelse communicatie wanneer nodig, product omschrijving goed, prijs/kwaliteit is juist.
In één woord…. Wauw 🥰

Vertellis Chapters 2 - Dankbaarheidsdagboek

Leidraad naar een fijner mooier leven

Zelf schrijf ik graag (met de hand). Door op te schrijven wat je op een dag doet of meemaakt maakt een schijnbaar saaie dag ineens heel interessant

Dag Liesbeth,
We zijn het helemaal met je eens! Door ze op te schrijven, krijgen ook de kleine dingen betekenis. Dankjewel voor je review, het Vertellis Team.

Grandioos

Na Chapters 1, ontzettend blij met Vertellis Chapters 2. Het journalen heeft zo'n positieve invloed op mijn leven en een handvat voor het verwerken en weer vooruitkijken als het even niet mee zit. Dankbaar hiervoor!

Hoi Karin!
We vinden het heerlijk dit te horen en hopen dat met jou nog vele anderen deze positieve invloed zullen ervaren. Dankjewel! Het Team.

Vertellis chapter 2

Een goede opvolger van deel 1 ben er superblij mee

Dag Daniel,
Dankjewel voor je feedback. Groetjes van het Vertellis team

Het Kernwaarden Spel

snelle goede nette levering

Binnen 48 uur had ik t pakketje in huis
Nu ook eens kijken naar de kernwaarden spel

Fantastisch! Heel veel plezier ermee. Liefs van ons