Vertellis beoordelingen

Based on 1641 reviews
80%
(1311)
14%
(234)
4%
(60)
1%
(14)
1%
(22)

Bijzonder, confronterend.
Dit spel zou een goeie zijn om in te zetten in groepstherapie, maar dan wel met GOEDE psychologen .
Ik raad aan als je het thuis speelt, niet alleen te spelen.

Teleurstelling

Ik had een kalender voor mijn man gekocht en hij vindt hem niet zo leuk, meer voor jongere mensen denkt hij. (Hij is 77 geworden)
Mag ik hem terugsturen?

Prachtig

Wat een leuke kalender, elke dag weer nieuwsgierig wat er komen gaat.

Het werkt echt

Ik heb wat ervaring met live opstellingen, waardoor ik weet hoe het werkt en wat er intern voelbaar kan zijn, maar ik was wat sceptisch of je met "simpele kartonnen kaartjes" eenzelfde effect bereikt, maar het blijkt gewoon te werken!
Handig is de witte stip op elke kaart, zodat je, net als in een live opstelling, een richting kunt aangeven waarin de opgestelde persoon kijkt (bv kaart ligt voor de ik kaart, met stip gericht naar de ik kaart. Dan "kijkt" deze dus naar de ik figuur).
Ik ben er blij mee!

Hey Linda,
Wat super dat je al wat ervaring had met opstellingen. De kracht van de kaartjes ligt inderdaad in de eenvoud en eigen interpretatie van de patronen en kleuren. Harstikke fijn dat het zo goed werkt voor jou. Nog heel veel plezier ermee. Groetjes van Team Vertellis

Top

Heel blij mee met het indrukwekkende speln

365 kalender

Fijn instrument om dagelijks te gebruiken en je te reminden aan mooie opdrachten, die daarnaast ook nog effectief zijn🤩. Ik scheur ze niet af, maar sla het blad gewoon om, omdat ik kan terugblikken op mijn proces. Heel fijn liefs Lianne

Een mooie set met waardevolle betekenis

Door deze set heb ik inzichtelijke waardevolle en diepe gesprekken gevoerd met naasten, vrienden en coachees. Fijn om deze naar eigen inzicht te gebruiken. Ieder heeft zijn eigen interpretatie voor de kaarten waardoor het telkens een nieuwe kijk geeft.

Dag Judith,
Dat is nou precies waarom we zulke kaarten hebben! Fantastisch dat je steeds tot nieuwe inzichten komt. Dankjewel voor je review, en groeten van het team!

Mooie fijne kaarten en heldere uitleg over hoe je ermee aan de slag kunt gaan!

Heel bijzonder om jezelf en anderen op deze manier diepgaand te verkennen

Heel bijzonder om jezelf en andere via deze insteek diepgaand te leren kennen
Het is wonderbaarlijk hoe de abstracte patronen en verschillende kleuren in staat zijn emoties en gevoelens bij je naar boven kunnen halen. Het vraagt concentratie en oefeningen maar ik vond de magie van een live familieopstelling ook hier bij de kaarten terug. Blijkbaar is het iets wat vanouds bij ons mensen past.

Hartstikke bedankt voor je mooie omschrijving van de kaarten en wat die kunnen bereiken. Het is waar dat het soms wat aandacht en oefening vraagt, maar je doet het al supergoed! Nog veel plezier en inzichten toegewenst. Liefs van het Team

Alles is super

Ik heb echt alle artikelen van Vertellis en ik gebruik het voor mijzelf maar ik zet het ook in in mijn coachingspraktijk waarbij ik jong en oud mag begeleiden. Het is zo waardevol om Vertellis toe te voegen aan je dagelijkse leven.

Hey Joyce,
Wat fantastisch dat de Vertellis producten zowel persoonlijk als ook professioneel kan gebruiken. Als je ergens zelf blij van wordt, wil je daar ook een ander blij mee maken toch? Heel erg bedankt voor je mooie compliment. Liefs van het Team!

Familieopstellingen- Een ceremoniële kaartset

Prachtig vormgegeven werkbare set.

Eyeopener

Zoveel boeiende gesprekken gehad omdat we via Vertellis kaarten mooie vragen konden stellen. Daardoor kwam er diepgang en mooie gesprekken. Het heeft ons dichterbij elkaar gebracht zowel met elkaar als gezin en met vrienden.

Inspiratie sprong.

Goed bezig !!

Heel leuk boekje

Ziet er heel leuk uit en de vragen zijn fantastisch

prachtige inspiratiekaarten

Elke dag trek ik 2 kaarten. Krijg mooi inzicht in mezelf. Gebruik ze ook in mijn workshop voor mijn cursisten als aanvulling. Ben er heel blij mee. Gisteren een pak aan mijn zoon gegeven. Ben benieuwd ho hij het gaat ervaren. Dagboek nog niet aan begonnen. Ziet er mooi uit.

Hey Annemarie,
Fantastisch dat je zo'n plezier hebt van het Affirmatie Deck! Wat lief dat je ook je zoon er blij mee maakt. Veel succes met het beginnen van het dagboek en het ervaren van de kracht van schrijven. Groeten van het team.

Chapters

Fijne hulp om elke dag stil te staan. Bewustwording hoe ik met mijzelf omga.

En goede hulp om veranderingen op gang te brengen.

Hoi Alma,
Dat is precies waarom Chapters zo goed werkt. Je doorziet dingen en kan dan de nodige dingen veranderen. Heel veel succes en liefs van ons gewenst. Het Vetellis Team

Begin je ochtend met een kaart

Inspirerende teksten, vragen die je aan het denken zetten of een dagelijkse mantra. Ik gebruik het elke keer weer op een andere manier deze kaarten. Vind ze heel fijn en het houten houder zorg ervoor dat het gedurende dag opvalt en ik het keer op keer lees. Happy met mijn aankoop.

Hey Elvira,
Top dat je er zo blij mee bent! Leuk te weten dat het houdertje zijn werk doet. Groetjes, Team Vertellis

Chapters zorgt voor dagelijks reflectiemoment

Minimaal één reflectiemoment 😉
Prachtig boek met mooie inkoud.

En die momenten doen er zo veel toe! Dankjewel voor je compliment Daphne. Liefs van Team Vertellis

Rust en balans

Ik kocht al 5 verschillende producten van Vertellis, een 6de is onderweg. Het startte met Chapters 1. Na mijn scheiding vond ik even m’n weg niet. Chapters en het kernwaardenspel gaven me houvast. Ik gebruikte Chapters ruim een jaar dagelijks. Het bracht me rust en balans. Heerlijk!
Ja, ik ben fan :)

Hey Leen,
Wat een fantastische review geef je! Het maakt ons blij te weten dat onze producten bijgedragen hebben tot jouw geluk. Super bedankt! Groeten van ons

Mega fijn journal!

Na chapters 1 met plezier vol geschreven te hebben, wilde ik chapters 2 bestellen. Helaas was deze op dat moment uitverkocht. Intussen een ander journal geprobeerd maar nu 2 binnen is toch wel echt weer heel blij! Genoeg ruimte om te schrijven en precies genoeg aan het denken gezet door de quotes en vragen. Top journal!

Hoi Anissa,
Top dat je een fan van de echte Chapters bent! We wensen je er veel mooie momenten mee. Groetjes van Team Vertellis

Leuk deck

Leuk deck met veel kaartjes en leuke affirmaties

Bestelling diverse kaarten

Heel tevreden. Correct in afwikkelen bestelling. Goede communicatie.

Hoi Marielle,
Wat lief van jou om ons een compliment te geven. We vinden het heel fijn te weten dat onze moeite wordt gewaardeerd. Groeten van het team

Vertellis Relatie-editie vragenkaartspel - 46 krachtige vragen voor meer verbinding en liefde

Vertellis Gezinseditie

Brengt een enorm divers gesprek op gang met kinderen, waarvan het je verstelt doet laten staan hoe ze op hun niveau al enorm veel beleven en kunnen delen. Verrassend, inspirerend en zeker iets waar wij met regelmaat met de kinderen naar uitkijken om weer te spelen samen.

Hey Melanie,
Heerlijk dat je mooie momenten met je kinderen beleeft door dit spel te doen! Daar doen we het voor. Blije groeten van ons team.

Helderheid planner

Top, zeker een hulpmiddel voor ADHD en ADDers.