Elk goed verhaal start met een gedurfd doel…

Zoveel mogelijk mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengen:

Hart open, telefoon uit.

Het simpele idee dat alles veranderde

Dit vormt de kern van Vertellis. In een tijd waarin digitale afleiding de overhand lijkt te hebben, voelden Bart en Lars, twee goede vrienden, de behoefte om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Tijdens een koude decemberavond in 2015 wilden ze hun families het mooiste kerstcadeau geven: oprechte aandacht en diepgaande gesprekken. Ze ontwikkelden een kaartspel met handgeschreven vragen, wat tijdens het kerstdiner voor onvergetelijke momenten zorgde.

Die avond was een keerpunt. Ze ontdekten hoe oprechte gesprekken en reflectie mensen dichter bij zichzelf en elkaar kunnen brengen. Geïnspireerd door deze ervaring besloten ze anderen te helpen zich meer verbonden te voelen en waardevolle herinneringen te creëren.

Wat begon als een simpel kaartspel, groeide uit tot een reeks producten die niet alleen in Nederland, maar ook internationaal bekend zijn geworden. Vertellis was geboren.

Vertellis heeft nu een breed scala aan producten en we zijn vastbesloten om innovatief te zijn in alles wat we doen. We zorgen dat onze producten voldoen aan hoge standaarden, zowel voor de fans van Vertellis als voor de planeet.

We zijn niet bang om uitdagende thema's aan te snijden met onze vragenkaarten en andere 'decks'. Dit varieert van rouw en verlies tot inclusiviteit en de verhoudingen op de werkvloer.

We hebben ook een diepe interesse in spiritualiteit. Hoewel dit een breed begrip is, geven wij er een specifieke invulling aan.

Dit houdt onder andere in dat we een kaartset hebben ontwikkeld voor familieopstellingen.

In de komende jaren willen we naast onze journals en vragenkaartspellen ook praktische spiritualiteit verder verkennen.

We zijn op een missie

Met de hulp van ons toegewijde kleine team streven we naar meer verbinding en gemeenschapszin in de wereld. Onze missie is duidelijk: de wereld mooier maken.

Quality time in plaats van schermtijd, en meer zelfonderzoek zullen je helpen het leven op een gelukkige en gezonde manier te leven.

Hart open, telefoon uit.

Voor iedereen die ons steunt en met ons meereist op deze missie: dank je wel! Samen maken we het verschil.

Liefs,

Bart & Lars

De oprichters van Vertellis

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen.

We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!