Elk goed verhaal start met een gedurfd doel…

Vertellis verandert de manier waarop mensen verbinden in onze digitale samenleving. 

Het simpele idee dat alles veranderde

Toen wij – Bart en Liz – aankondigden dat we Amsterdam wilden verlaten om in 2016 voor onbepaalde tijd naar het buitenland te gaan, werd dat door onze families niet goed ontvangen. 

We besloten een vragenkaartspel van handgeschreven kaartjes te spelen tijdens het kerstdiner om ruimte te creëren voor betekenisvolle gesprekken. Tot onze verbazing gebeurde er iets heel bijzonders.

Er was zoveel begrip en liefde, er werd gelachen en er vloeiden zelfs een paar tranen. We hebben ons nog nooit zo verbonden gevoeld.

We wilden dit levensveranderende spel delen en zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom hebben we een sprong in het diepe gewaagd en zijn we samen met onze vriend Lars een crowdfunding-campagne gestart om 500 spellen te verkopen. Het resultaat: meer dan 25.000 mensen plaatsten een bestelling!

Daarna gingen we als een raket. Willem sloot zich aan bij ons team en ons enige spel in Nederland evolueerde naar meerdere producten die vandaag in zeven landen over de hele wereld worden verkocht... en daar houden we het niet bij!

Het geheim van ons succes

Als je met iemand in contact wilt komen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van WhatsApp tot e-mail, van social media tot ouderwets bellen. Maar het wordt steeds moeilijker om écht verbinding te maken, met elkaar en met jezelf. En dat is een groot probleem, omdat je die betekenisvolle offline verbindingen nodig hebt om de snelle veranderingen in onze digitale wereld het hoofd te bieden!

Quality time in plaats van schermtijd, en een beter begrip van jezelf zullen je helpen je leven op een gelukkige en gezonde manier te leven.

We zijn op een missie

Om krachtige producten te maken die saamhorigheid en zelfreflectie vergroten en betekenisvolle offline momenten mogelijk maken. Onze producten inspireren mensen over de hele wereld om ruimte te maken voor dankbaarheid en om oprechte gesprekken te voeren met mensen om wie ze geven.

Wil je deel uitmaken van deze revolutie om saamhorigheid, reflectie en zelfbewustzijn aan te wakkeren in deze digitale wereld?

Doe met ons mee! We zien je graag.

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen.

We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!