Winkelmandje
icon_04 Created with Sketch.

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

icon_02 Created with Sketch.

Alle bestellingen met Track & Trace

Alle bestellingen met Track & Trace

Een gewaagd doel zorgt voor een mooi verhaal...

Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door - juist in onze haastige samenleving - goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

Spreek van een revolutie

Binnen 5 tot 15 jaar zal er veel veranderen in de wereld. We zien het nu al! Technologie wordt steeds meer onderdeel van ons dagelijks leven. Schermtijd neemt de plek in van natafelen en 'maar door blijven gaan' is belangrijker geworden dan zelfreflectie.

Bij Vertellis zijn we er van overtuigd dat waardevolle offline tijd en aandacht voor jezelf en elkaar dé manier is om op een gezonde en bewuste manier om te gaan met deze veranderingen. Het is daarom onze missie om wereldwijd een positieve impact te maken op de manier waarop mensen verbinden; met elkaar en zichzelf.

Onze initiatieven zijn ontworpen voor het creëren van waardevolle offline momenten, zelfreflectie en betekenisvolle gesprekken met de mensen om wie je geeft.

Wil je onderdeel zijn van deze revolutie en je laten inspireren door samenzijn, reflectie en zelfbewustzijn? Doe dan met ons mee!

Hoe Vertellis begon...

Op een koude middag in december 2015 is het eerste Vertellis-spel bedacht. We wilden onze families een bijzonder cadeau geven. Iets wat de feestdagen anders dan anders zou maken en wat herinnerd zou worden. Het werd een vragenspel van handgeschreven kaartjes, maar dat maakte de ervaring er niet minder om! Het spel zorgde voor meer saamhorigheid, oprechte aandacht en begrip tijdens de feestdagen.

Het verrassende succes van het spel zette ons aan het denken: hoe gaaf zou het zijn om het spel met anderen te delen en zo meer memorabele momenten te creëren?

Toen we besloten dat we Vertellis met meer mensen wilden gaan delen zijn we een crowdfunding gestart. Binnen een maand hadden we voldoende fans (500+) en kon het avontuur beginnen:
van handgeschreven kaartjes naar een echte drukkerij!

Wat is begonnen als een opzichzelfstaand vragenkaartspel in Nederland, is uitgegroeid tot meerdere producten die verkocht worden in verschillende talen en meer dan 8 verschillende landen... en we gaan nog even verder!

NIEUW: De plannen van Vertellis voor 2019 & 2020

Motivatie

Dit jaar trekken we jouw zelfontwikkeling naar een volgend niveau door een nieuw product te lanceren dat is bedoeld om je eigen psychologie te ontdekken. Dit programma geeft je meer inzicht in wat je motiveert en frustreert. En leert je hoe je op een positieve manier beslissingen in je leven kunt nemen zodat je de beste versie van jezelf wordt!

Geluk

Als aanvulling op het nieuwe psychologieprogramma zijn we van plan om onze eerste online cursus over geluk te lanceren. Dit 10-weekse programma met een no-nonsense benadering geeft je concrete handvatten waarmee je gelukkiger, gezonder en succesvoller wordt (wat dat dan ook voor jou betekent).

Emotionele ontwikkeling

Hé wacht, er is meer! Gebaseerd op suggesties vanuit onze community zijn we ook aan de slag gegaan met nieuwe vragen voor in de spellen. Die zullen zich met name focussen op kernwaarden en emoties voor volwassenen en kinderen.

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!