Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 22.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. 

Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag na de besteldatum verzonden. Levertijden zijn afhankelijk van het verzendadres, maar het duurt meestal tussen de 1-2 werkdagen binnen Nederland voor je het in huis hebt. Je ontvangt binnen Nederland een Track&Trace link via de email. 

Bestellingen naar België duren iets langer dan binnen Nederland, gemiddeld 3 tot 5 werkdagen. Helaas is er geen Track&Trace beschikbaar voor bestellingen naar België. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €3,50 voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf €35 voor zowel Nederland als België.  

Wanneer retourneren?

Toch ontevreden over Vertellis? Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je het ongebruikte spel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het spel. Wanneer je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Is het spel beschadigd bezorgd? Ook dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen. Laat ons in dit geval via de email op info@vertellis.nl weten dat het spel beschadigd bezorgd is met een foto van de schade en of je een vervangend spel wenst.

Hoe retourneren? 

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door te mailen naar info@vertellis.nl onder vermelding van je bestelnummer en het email-adres waarop je de bestelling hebt gedaan. 

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het spel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het spel tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Het spel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door de pakbon erbij te doen of jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.

Retourneren kan aan het volgende adres: 

Monta, Ingenieur Hanlostraat 15, 7547 RD Enschede, The Netherlands

Verzendkosten retourneren 

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht en het spel retourneert dien je deze zelf te betalen, Vertellis vergoedt deze kosten niet.

Teruggave aankoopbedrag 

Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van de wens om het spel te retourneren, wij het spel hebben ontvangen, en wanneer je sluitend bewijs van complete terugzending kunt laten zien, zullen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten.

Uitgesloten van herroeping (terugsturen) 

De gepersonaliseerde sleeves kunnen niet teruggestuurd worden, aangezien deze voor de klant specifiek zijn opgemaakt.