Vertellis premium lidmaatschap

Bewustzijn en reflectie voor meer vitaliteit
en geweldige relaties

Ons verhaal

Ons verhaal begon in 2016, toen wij – Bart en Lars – elkaar ontmoetten op Bali en ontdekten dat we een passie voor persoonlijke ontwikkeling en marketing deelden.

Al snel ontstond het idee voor Vertellis, een concept dat aansloot bij onze liefde voor reflectie en het stellen van prikkelende vragen aan onszelf en anderen.

Door de jaren heen zijn we ons blijven ontwikkelen, geïnspireerd door de levenslessen die we tegenkwamen. We verslonden boeken zoals 'Untethered Soul', 'Awareness' en 'As a Man Thinketh', waardoor onze inzichten en zelfbewustzijn groeiden.

We bereikten een punt van balans, waarbij we geen concessies deden op belangrijke gebieden zoals relaties en werk.

Na 7 jaar samenwerken en bouwen aan Vertellis, zitten we nog steeds op dezelfde golflengte; we zijn vastbesloten om de wereld mooier te maken zonder dat dit ten koste gaat van ons eigen welzijn of onze relaties.

Begin 2023 verwelkomde Lars zijn eerste kind en geniet nu van het leven als vader in het zonnige Spanje. Bart, vader van een dochtertje van 5, woont in het fijne Haarlem.

Ondanks de afstand en de veranderingen in ons persoonlijke leven, blijft onze passie voor zelfbewustzijn en persoonlijke groei de drijvende kracht achter Vertellis.

Samen zetten wij de reis naar zelfbewustzijn voort, en nodigen we je uit om deel te nemen aan deze reis met Vertellis Premium.

Met Vertellis Premium willen we je inspireren en helpen bij het verrijken van je leven met meer zelfinzicht en vitaliteit, en betere relaties. 

Ons doel is om je te helpen je dag te starten met inspiratie en naar bed gaan met een voldaan gevoel.

Als je lid wordt van Vertellis Premium, krijg je toegang tot leuke en leerzame cursussen, workshops, challenges en meer. 

Na verloop van tijd zul je merken dat je (nog) beter in je vel zit, en meer dankbaarheid, geluk en zelfbewustzijn ervaart. 

Dus doe mee, en investeer in jezelf en de missie van Vertellis!

Wat kun je verwachten?

De positieve Vertellis Mindset Methode

Meer energie, zingeving en verbinding met de mensen om je heen. Met dit jaarprogramma werk je toe naar een goede totaalbalans in je leven – in je eigen tempo.

Verdieping met Vertellis producten

Binnen Vertellis Premium ontdek je exclusieve cursussen rond thema's zoals familieopstellingen, affirmaties en kernwaarden. Een unieke kans om nóg intensiever en dieper met onze producten aan de slag te gaan en je persoonlijke groei te stimuleren.

10% korting op de Vertellis webshop

Exclusieve voordelen: als Vertellis Premium-lid ontvang je 10% korting op onze webshop, krijg je voorrang bij nieuwe producten en geniet je van leden-only aanbiedingen. 

Simpel. Betaalbaar. Betrouwbaar.

 Voor een flexibel lidmaatschap van slechts 9,99 per maand heb jij alles voor een nog positiever leven.

Aanmelden voor Vertellis Premium

Pauzeer of annuleer je abonnement wanneer je maar wilt

Gegarandeerd dat je het geweldig vindt of je krijgt je geld terug

Direct contact met Team Vertellis en andere leden

Wat zeggen onze fans?

Inge

Jarenlang heb ik anderen voorop gezet.

Ik raakte steeds meer verwijderd van mezelf.

Door de Vertellis Mindset Methode sta ik echt steviger in m’n schoenen. Mooie inzichten, waardevolle informatie, tijd voor mezelf en investeren in een positief leven.

Marc

Het programma heeft me geleerd dat goed voor mezelf zorgen het allerbelangrijkste is. Ik maak er nu een gewoonte van! 

Bedankt voor de positieve support dit jaar!

Heel blij mee.

Daan

Ik ben net lid geworden van Vertellis Premium en het heeft nu al een positieve impact op mijn leven.

De Vertellis Mindset Methode helpt me om bewuster te leven en andere keuzes te maken.

Echt een aanrader!

We willen alleen maar blije leden

Niet-goed-geld-terug-garantie

We geloven sterk in de kracht van Vertellis Premium en zijn ervan overtuigd dat het je zal helpen om meer verbinding, betekenis en persoonlijke groei te vinden.

Daarom bieden we een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je ervaring bij Vertellis Premium, neem dan binnen 30 dagen na je aanmelding contact met ons op en we zullen het volledige bedrag terugbetalen.

We willen dat je volledig tevreden bent met je keuze om deel uit te maken van onze community.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen.
Dus waar wacht je nog op?

Sluit je vandaag nog aan bij Vertellis Premium en ervaar een positieve verandering in je leven!

Simpel. Betaalbaar. Betrouwbaar.

 Voor een flexibel lidmaatschap van slechts 9,99 per maand heb jij alles voor een nog positiever leven.

Het Vertellis Premium Teruggeefprogramma

Bij Vertellis vinden we het belangrijk dat alles wat we maken toegankelijk is voor iedereen. Mocht je graag deel willen uitmaken van Vertellis Premium, maar is de maandelijkse of jaarlijkse bijdrage te hoog voor jou en belemmert het je in andere uitgaven, dan kun je een gratis lidmaatschap aanvragen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vertellis.nl.

We willen graag benadrukken dat ons teruggeefprogramma alleen kan blijven bestaan als hier geen misbruik van wordt gemaakt. Het programma wordt gefinancierd door onze betalende leden.