Winkelmandje
icon_04 Created with Sketch.

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

icon_02 Created with Sketch.

Alle bestellingen met Track & Trace

Alle bestellingen met Track & Trace

OVER VERTELLIS VOOR BEDRIJVEN

Onze missie? Meer saamhorigheid op de werkvloer & mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.

Onze pijlers

Mentale gezondheid & communicatie

Mentale gezondheid en communicatie zijn de twee pijlers waar wij ons met onze expertise op richten. En die delen wij graag met zoveel mogelijk bedrijven die ook een toffe missie hebben.

Waarom? Onze samenleving is gestrest: we zijn gehaast, willen veel en het liefst allemaal tegelijk. We staan te weinig stil en halen minder voldoening uit ons werk.

(H)erken je dit? Dan kunnen wij je helpen!

Ontmoet onze experts

In samenwerking met psychologen, (leefstijl)coaches & trainers uit verschillende vakgebieden hebben wij onze workshops en trainingen op maat ontwikkeld. In alle vormen en maten: zowel fysiek & online als op de werkvloer & thuis.

Waar verschilt onze aanpak in?

  • Low-maintenance: inspirerende, krachtige & praktische workshops en trainingen die niet te veel tijd en energie in beslag nemen.
  • Op maat: kies de voor jouw bedrijf (of organisatie) belangrijkste onderdelen voor een unieke, no-nonsense training of workshop die aansluit bij de uitdagingen op de werkvloer.
  • Ook buiten werktijden inspirerend: als mens vervul je meerdere rollen, je bent immers meer dan alleen een professional. Daarom bieden wij naast onze workshops en trainingen ook unieke tools aan die mensen thuis kunnen benutten voor persoonlijke groei.

Vul het onderstaande formulier in, dan neemt Melvin vrijblijvend contact met je op om te bespreken op welke manier wij waarde kunnen leveren aan jouw team of bedrijf.

Let's Connect!

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!