Winkelmandje
icon_04 Created with Sketch.

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

icon_02 Created with Sketch.

Alle bestellingen met Track & Trace

Alle bestellingen met Track & Trace

10 Bijzondere moederdagcadeaus die jullie band nóg sterker maken

Anique Bleumink

10 Bijzondere moederdagcadeaus die jullie band nóg sterker maken

Vind je moederdagcadeaus vaak afgezaagd? Wil jij dit jaar echt iets bijzonders doen? In deze blog delen we tips waarmee jij Moederdag onvergetelijk maakt. Met deze 10 moederdagcadeaus versterk je jullie band en zorg je gegarandeerd dat je moeder zich speciaal, geliefd en gewaardeerd voelt! Een kleine spoiler: de Vertellis Gezinseditie is een geweldig cadeau voor ouders en kinderen (ook als deze kinderen volwassen zijn).

Moederdag. Weet je nog hoe je als kind kaarten knutselde, gedichtjes schreef, tekeningen maakte en je moeder verraste met ontbijt op bed? Of het nu een geverfde steen was of een macaroni-ketting, het was duidelijk dat hier liefde en aandacht in zat. 

moederdag cadeau

Onze Liz is ook moeder van dit prachtige meisje!

Misschien kan je dit jaar niet bij je moeder langsgaan. Maar ook nu - of júist nu - kan je haar verrassen. Daarom delen we vandaag ter inspiratie een paar cadeau-ideeën die de speciale band met je moeder zullen versterken. Van veraf, of dichtbij - zodra deze crisis voorbij is. Laat je inspireren en maak deze bijzondere dag extra speciaal! 💝

10 bijzondere moederdagcadeaus die jullie band nóg sterker maken

  1. Ga samen op reis
  2. Schrijf haar een liefdesbrief
  3. Geef haar een cadeau wat je zelf hebt gemaakt
  4. Doe samen een fotoshoot
  5. Maak een fotoalbum met haar favoriete foto’s
  6. Geef haar wat extra support: help je moeder wanneer ze wat extra hulp kan gebruiken
  7. Ga samen picknicken
  8. Kook haar favoriete gerecht, samen
  9. Bak een taart en eet ‘m samen met je moeder en oma(‘s) op
  10. Organiseer een spelletjesavond met de hele familie (de Vertellis Gezinseditie is ideaal!)

Veel van deze cadeaus werken ook bijzonder goed online! Samen dat favoriete gerecht koken? Zoek het recept op en kook het tegelijkertijd terwijl jullie videobellen. Zo ben je toch dichtbij!

Op dezelfde manier kan je samen op reis gaan: plan de route samen online. Waar ga je heen? Hoe kom je er, voor hoe lang gaan jullie en wie gaat er mee? Samen plannen en wegdromen over de mooiste bestemmingen zal jullie - ook op afstand - dichterbij elkaar brengen. 

En de Vertellis Gezinseditie? Die kan je natuurlijk ook online spelen! Videobellen, een kaart trekken en voorlezen. Dan kunnen jullie om de beurt een vraag beantwoorden. Veel van onze fans hebben ons al foto’s gestuurd van hun online potje Vertellis met vrienden en familie. En die blije gezichten zijn fantastisch om te zien! Misschien is dat ook een idee voor jouw Moederdag?

Waarom zeggen we eigenlijk “dankjewel” tegen alle moeders in de wereld?

Bij Vertellis vinden we dat moeders het verdienen om in het zonnetje gezet te worden! Een kind op de wereld zetten is niets minder dan een wereldwonder en het opvoeden geeft meer voldoening – en uitdaging – dan wat dan ook ter wereld. Het leven krijgt een heel andere betekenis zodra je moeder wordt, en vaak betekent dit dat je jezelf en wat jij nodig hebt op de laatste plaats zet. Je zorgt voor de hele familie, plant en regelt alle dagelijkse dingen, lost conflicten op, vindt oplossingen, biedt een veilige en liefdevolle omgeving voor je kind(eren), besteedt zorg aan je relaties en past je aan aan de constant veranderende wereld om je heen.

Als moeder doe je een levenslange belofte aan je kinderen om ze onvoorwaardelijke liefde en support te geven. Bloemen, sieraden, chocola…het zijn typische moederdagcadeaus. Best leuk en het laat zien dat je moeite hebt gedaan. Maar je kan haar ook laten zien dat ze speciaal is, en dat je haar een onvergetelijke ervaring gunt, die haar haar hele leven bij zal blijven. Geef haar iets met een diepere betekenis, zoals tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen en oprechte gesprekken te voeren over de dingen die er echt toe doen.

💝Als je samen de Vertellis Gezinseditie speelt, krijg je een nog sterkere band én maak je nieuwe herinneringen waar jullie nog vaak glimlachend aan terug zullen denken!

Wat is het mooiste cadeau dat je iemand kan geven?

Samen tijd doorbrengen, volledig aanwezig zijn en met je onverdeelde aandacht bij je moeder of familie zijn. Dat is het mooiste cadeau, vinden wij. In deze wereld heeft iedereen altijd haast. We communiceren via onze smartphones, tablets, online platforms en social media. En vaak praten we dan over oppervlakkige zaken of dingen die er op de lange termijn eigenlijk niet toe doen. Hoe kunnen we dan betekenisvolle relaties opbouwen of bestaande relaties versterken?

Denk er maar eens over na: wanneer heb jij voor het laatst echt bewust tijd doorgebracht met je moeder? Hoe voelde dat voor jullie? Wat vonden jullie het leukst om te doen?

Hoe versterk je de band met je familie?

Als ouder ben je een voorbeeld voor je kinderen, en je kan hen leren hoe ze diepgaande gesprekken kunnen voeren, hoe belangrijk het is om echt aanwezig te zijn en tijd en aandacht aan elkaar te besteden, hoe leuk het is om herinneringen en ervaringen voor het leven te maken en te delen.

Ook als we onze ouders hebben uitgedaagd of ongehoorzaam zijn geweest, is het belangrijk om te onthouden dat de liefde van een moeder onvoorwaardelijk is. Ze zal altijd doen wat het beste is voor haar kinderen. Dus, wat denk je ervan? Speel deze Moederdag de Vertellis Gezinseditie met je moeder en de rest van de familie. Door interessante vragen en bijzondere opdrachten beginnen eerlijke en betekenisvolle gesprekken, terwijl je samen plannen maakt voor de toekomst. Je leert elkaar beter kennen en jullie relatie zal nóg sterker worden!

Veel plezier en een mooie tijd gewenst deze Moederdag, samen met je familie! 💖 

En onthoud: Mom is the best! 💝


0 reacties


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!