Winkelmandje
icon_04 Created with Sketch.

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

Gratis verstuurd vanaf 2+ producten

icon_02 Created with Sketch.

Alle bestellingen met Track & Trace

Alle bestellingen met Track & Trace

Leuke vragen voor je crush

Aemilius Dost

10 vragen voor je crush

Vragen voor je crush nodig? Met al die vlinders in je buik is het extra spannend om iemand te leren kennen. ‘Wat is je lievelingsdier?’ Vraag dat maar niet. Wil jij je crush echt goed leren kennen? Verras hem of haar met een leuke vraag! In onze vragenlijst staan gegarandeerd goede én grappige vragen! Veel plezier met deze 10 leuke vragen die je aan je crush kan stellen!

Leuke vragen voor je crush

Hieronder vind je alle vragen voor je crush die je nodig hebt voor een romantische avond.

  1. Wanneer heb je onlangs keihard moeten lachen?
  2. Wat zou je het komende jaar doen als geld geen rol speelde?
  3. Wat is een van de mooiste plekken waar je bent geweest?
  4. Wat ga je doen of laten om je doelen of dromen te behalen of waar te maken?
  5. Aan welke bezigheid besteed jij het liefst je tijd? 
  6. Wat is iets grappigs en/of geks wat je met je familie of vrienden hebt meegemaakt? 
  7. Welk stripfiguur, boek- of filmpersonage zou je graag een dag willen zijn? Waarom?
  8. Als je in een ander land dan Nederland zou moeten wonen, welk land zou je dan kiezen? 
  9. Wat denk je dat je gezinsleden en/of vrienden prettig aan jou vinden? 
  10. Als jij binnenkort één vakantiedag zou mogen invullen, hoe zou die dag er dan uitzien?

vragen-voor-je-crush 

Waarom je de juiste vragen moet stellen

Je kan veel vragen stellen aan je crush. Maar iedereen weet dat een eerste indruk erg belangrijk is, dus hoe voorkom je dat je oppervlakkige of juist te diepgaande vragen stelt? Met de juiste vragen zorg je dat je crush weet dat je oprecht in hem of haar geïnteresseerd bent, en breng je een gesprek op gang. Bij Vertellis zijn we experts in het stellen van de juiste vragen. Met onze vragenspellen helpen we om mensen dichterbij elkaar te brengen. En met deze beste, leukste en grappigste vragen voor je crush hopen we dat ook voor jou te doen!

Vragen stellen is al spannend genoeg

Als je vragen voor je crush wilt bedenken, is deze vragenlijst een fijn geheugensteuntje. Want wanneer je iemand leuk vindt, klap je waarschijnlijk snel dicht. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, toch? Dat je een heel verhaal ophangt over het weer of een betoog houdt over waarom het lampje van de radio toch echt blauw is en niet groen. Bovenstaande vragen voor je crush zijn de perfecte mix tussen oprechte interesse en fun. Want om direct je crush te vragen naar zijn of haar grootste angst op jullie eerste date, kan de sfeer misschien ook wat bederven.


vragenlijst-voor-je-crush

Nog meer leuke vragen voor je crush?

Deze vragenlijst voor je crush helpt je vast goed op weg, maar als je eenmaal het ijs hebt gebroken, hoe zet je dan de volgende stap? Geen zorgen, wij weten vragen genoeg! Zoals deze persoonlijke vragen bijvoorbeeld. Deze vragen om je crush beter te leren kennen geven jullie genoeg gespreksstof voor minstens 10 dates! ‘Waar zullen we afspreken’ is dan nog de enige vraag die je aan je crush moet stellen 😉

Doe een vragenspel met je crush!

Samen met je crush deze vragenlijst doornemen is geen goed idee. Nee, ook niet bij kaarslicht of tijdens een intiem etentje. Waarschijnlijk voelt het als kruisverhoor en is de spontaniteit (en de spanning) er snel vanaf. Zou jammer zijn, toch? Hoe doe je dit dan wel? Maak deze vragen nóg leuker en doe een vragenspel om je crush beter te leren kennen. Als je lacht, maak je endorfine aan. Net als bij verliefdheid. Wie weet bloeit er wat op door deze vragen aan je crush!


0 reacties


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!