Leuke vragen voor je crush
Home > All > Leuke vragen voor je crush
Gerelateerde artikelen
Omgaan met Teleurstelling? Lees onze 5 tips! - Vertellis NederlandIk weet het niet! Wat als je het niet meer weet? | Vertellis NederlandMet persoonlijke ontwikkeling het maximale uit jezelf halen!
Categorieën
COVID-19De FeestdagenFamilie & VriendenGezondheidKinderen & OnderwijsLeren ReflecterenLiefde & RelatiesMindsetOnderzoekOver VertellisPersoonlijke ontwikkelingproduct-vertellis-gezinseditieproduct-vertellis-relatie-editie
Aemilius Dost - 03/09/2020

10 vragen voor je crush

Vragen voor je crush nodig? Met al die vlinders in je buik is het extra spannend om iemand te leren kennen. ‘Wat is je lievelingsdier?’ Vraag dat maar niet. Wil jij je crush echt goed leren kennen? Verras hem of haar met een leuke vraag! In onze vragenlijst staan gegarandeerd goede én grappige vragen! Veel plezier met deze 10 leuke vragen die je aan je crush kan stellen!

Leuke vragen voor je crush

Hieronder vind je alle vragen voor je crush die je nodig hebt voor een romantische avond.

 1. Wanneer heb je onlangs keihard moeten lachen?
 2. Wat zou je het komende jaar doen als geld geen rol speelde?
 3. Wat is een van de mooiste plekken waar je bent geweest?
 4. Wat ga je doen of laten om je doelen of dromen te behalen of waar te maken?
 5. Aan welke bezigheid besteed jij het liefst je tijd? 
 6. Wat is iets grappigs en/of geks wat je met je familie of vrienden hebt meegemaakt? 
 7. Welk stripfiguur, boek- of filmpersonage zou je graag een dag willen zijn? Waarom?
 8. Als je in een ander land dan Nederland zou moeten wonen, welk land zou je dan kiezen? 
 9. Wat denk je dat je gezinsleden en/of vrienden prettig aan jou vinden? 
 10. Als jij binnenkort één vakantiedag zou mogen invullen, hoe zou die dag er dan uitzien?

vragen-voor-je-crush 

Waarom je de juiste vragen moet stellen

Je kan veel vragen stellen aan je crush. Maar iedereen weet dat een eerste indruk erg belangrijk is, dus hoe voorkom je dat je oppervlakkige of juist te diepgaande vragen stelt? Met de juiste vragen zorg je dat je crush weet dat je oprecht in hem of haar geïnteresseerd bent, en breng je een gesprek op gang. Bij Vertellis zijn we experts in het stellen van de juiste vragen. Met onze vragenspellen helpen we om mensen dichterbij elkaar te brengen. En met deze beste, leukste en grappigste vragen voor je crush hopen we dat ook voor jou te doen!

Vragen stellen is al spannend genoeg

Als je vragen voor je crush wilt bedenken, is deze vragenlijst een fijn geheugensteuntje. Want wanneer je iemand leuk vindt, klap je waarschijnlijk snel dicht. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, toch? Dat je een heel verhaal ophangt over het weer of een betoog houdt over waarom het lampje van de radio toch echt blauw is en niet groen. Bovenstaande vragen voor je crush zijn de perfecte mix tussen oprechte interesse en fun. Want om direct je crush te vragen naar zijn of haar grootste angst op jullie eerste date, kan de sfeer misschien ook wat bederven.


vragenlijst-voor-je-crush

Nog meer leuke vragen voor je crush?

Deze vragenlijst voor je crush helpt je vast goed op weg, maar als je eenmaal het ijs hebt gebroken, hoe zet je dan de volgende stap? Geen zorgen, wij weten vragen genoeg! Zoals deze persoonlijke vragen bijvoorbeeld. Deze vragen om je crush beter te leren kennen geven jullie genoeg gespreksstof voor minstens 10 dates! ‘Waar zullen we afspreken’ is dan nog de enige vraag die je aan je crush moet stellen 😉

Doe een vragenspel met je crush!

Samen met je crush deze vragenlijst doornemen is geen goed idee. Nee, ook niet bij kaarslicht of tijdens een intiem etentje. Waarschijnlijk voelt het als kruisverhoor en is de spontaniteit (en de spanning) er snel vanaf. Zou jammer zijn, toch? Hoe doe je dit dan wel? Maak deze vragen nóg leuker en doe een vragenspel om je crush beter te leren kennen. Als je lacht, maak je endorfine aan. Net als bij verliefdheid. Wie weet bloeit er wat op door deze vragen aan je crush!

Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
27,00 30,00

Vertellis Chapters is het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland! 

Dag in dag uit staan we AAN... We nemen maar zelden tijd om even te pauzeren en reflecteren. 

Met Chapters breng je hier verandering in! Deze 'personal coach' in de vorm van een dankbaarheidsdagboek helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan. 

De krachtige vragen leren je om dankbaar te zijn en te focussen op de dingen die er werkelijk toe doen.

Een waardevol offline zelfreflectie-moment om meer uit je dagen te halen, stress te verminderen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

 • Jouw moment van rust in alle ‘drukte’
 • Voel je dankbaar...
 •  … en word een betere versie van jezelf.

Bestel daarom snel jouw dankbaarheidsdagboek!

  Product bekijken

  Customer Reviews

  Based on 499 reviews
  86%
  (429)
  13%
  (66)
  1%
  (4)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  J
  José v.M.
  Dankbaarheidsdagboek

  Wat fijn je gedachtes op te kunnen schrijven. Ik ga door een lastige tijd heen maar dit boek geeft me houvast en de inspirerende teksten geven af en toe een andere kijk op bepaalde dingen. Eigenlijk kan ik het iedereen aanraden. Dank je wel mensen van Vertellis!

  Y
  Ytsje H.
  Zeer de moeite waard

  Praktisch in het gebruiken

  S
  Sylvia v.d.V.
  Dankbaarheidsdagboek

  Prima

  Alle opmerkingen worden eerst beoordeeld.