Dit zijn de meest betekenisvolle moederdagcadeaus die je je moeder kunt geven
Home > All > Dit zijn de meest betekenisvolle moederdagcadeaus die je je moeder kunt geven
Gerelateerde artikelen
Gebruik jij al een dagboek voor volwassenen?Investeren in jezelf - 11 manierenJezelf terugvinden? Blijf bij jezelf met deze tips
Thema's
affirmatiesburn-outcadeausFamilie & VriendenfamilieopstellingenfeestdagenKinderen & OnderwijsLiefde & RelatiesMindsetontdek je passieOver Vertellispersoonlijke groeiPersoonlijke ontwikkelingreflecterenwerkzelfreflectieZelfzorg
Lars Blokdijk - 02/04/2024
Dit zijn de meest betekenisvolle moederdagcadeaus die je je moeder kunt geven


De lente klopt al aan de deur wanneer Moederdag nadert, een perfect moment om onze moeders te laten zien hoeveel we ze waarderen. Terwijl de wereld lijkt te verzinken in cadeaus en bloemen, is het goed om stil te staan bij wat Moederdag echt betekent. Het gaat niet om het kopen van spullen, maar om het tonen van onze dankbaarheid. Een knuffel, een lief woord, of simpelweg samen tijd doorbrengen, viert de onvoorwaardelijke liefde die we dagelijks ontvangen.

Daarom delen we vier speciale moederdagcadeaus die verder gaan dan het materiële. Het zijn betekenisvolle cadeaus die een diepere emotionele band smeden, niet alleen op Moederdag, maar het hele jaar door.


Versterk jullie band met deze betekenisvolle moederdagcadeaus

Maak deze dag – of elke andere dag – extra speciaal voor jou en je moeder. Een creatief en betekenisvol cadeau dat moeders en kinderen aanmoedigt samen tijd door te brengen, is een geweldige manier om jullie band te versterken en mooie herinneringen te creëren. Er zijn tal van cadeau-ideeën die niet alleen leuk zijn, maar ook de kwaliteit van jullie samenzijn verbeteren. Wat geef jij dit jaar voor Moederdag?


Chapters – journal voor dankbaarheid en zelfreflectie

Vertellis Chapters is als een persoonlijke coach in de vorm van een boek. Het helpt je om stil te staan bij de dankbare momenten in je leven en jezelf beter te leren kennen. Chapters bevat krachtige vragen, inspirerende quotes, mooie verhalen en oefeningen die gericht zijn op wat er echt toe doet in het leven. Het moedigt zelfreflectie en positieve verandering aan. Elk hoofdstuk heeft een eigen thema met daarbij passende vragen en opdrachten. Voorbeelden van deze thema's zijn: Overtuigingen & zelfbeeld, Beslissingen & energie, en Beïnvloeden van de toekomst. Het journal heeft een stijlvol uiterlijk met een kunstlederen kaft in zwart of bruin/koper. De pagina's hebben geen dagaanduiding, zo heb je de vrijheid om te schrijven wanneer het jou uitkomt, met genoeg ruimte op elke pagina voor uitgebreide reflectie op je dagelijkse ervaringen en gedachten.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.

Vertellis Chapters – journal voor dankbaarheid en zelfreflectie


Balans en Zelfliefde Deck: kaartenset voor emotioneel welzijn, zelfliefde en motivatie 

Het Balans en Zelfliefde Deck is een betekenisvol moederdagcadeau dat emotioneel welzijn en zelfreflectie stimuleert. Als persoonlijke gids helpt het bij stress, versterkt zelfzorg en biedt diepe inzichten in persoonlijke gevoelens en verlangens. Begin je dag met balans en zelfliefde met deze kaartenset, die niet alleen inspireert en reflectie biedt, maar ook positieve veranderingen teweegbrengt.

Elke kaart, in totaal 60, bevat een betekenisvolle quote en vraag die aanzet tot nadenken en groei. Deel de inzichten met vrienden of familie voor rijkere perspectieven en diepere verbindingen. Dit deck is ideaal voor zowel individueel gebruik als voor gesprekken met dierbaren, het bevordert positieve emoties en zelfbewustzijn.

Geef het Vertellis Balans en Zelfliefde Deck als cadeau om dagelijkse momenten van mindfulness en groei te bieden, ideaal voor Moederdag om je moeder meer inzicht en positiviteit te brengen.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. 

Vertellis Balans en Zelfliefde Deck

 

Boek: 111 vragen die je leven kunnen veranderen

Een ander betekenisvol moederdagcadeau is het boek 111 vragen die je leven kunnen veranderen van Bart Kloosterhuis. Dit is niet zomaar een boek; het is een uitnodiging om jezelf een spiegel voor te houden en een pad naar helderheid en zelfkennis te bewandelen.

Bart deelt in het boek inzichten die hem hebben geholpen bij het nemen van levensveranderende beslissingen. Van wereldreizen tot het vinden van liefde en het opzetten van een inspirerende onderneming, elke belangrijke stap in zijn leven begon met een vraag.

De 111 krachtige vragen uit dit boek helpen je om terug te kijken, in het hier en nu te zijn en na te denken over de toekomst. Een waardevolle bron voor iedereen die op zoek is naar betekenis en inspiratie! 

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. 

Boek: 111 vragen die je leven kunnen veranderen


Affirmatiedeck – 110 affirmaties voor motivatie, inspiratie en transformatie

Deze kaarten bieden een dagelijkse dosis positiviteit en helpen je elke dag zelfverzekerd en gefocust te starten. Elk van de 110 kaarten in dit deck is zorgvuldig samengesteld met krachtige en inspirerende woorden die je helpen jezelf beter te begrijpen, je dromen te visualiseren en jezelf te motiveren om je doelen te bereiken.

Je moeder kan elke ochtend of avond een kaart trekken om zichzelf te herinneren aan haar (veer)kracht, waarde en potentieel. Positieve selftalk en visualisatie zijn sterke instrumenten om een gelukkiger en vervullender leven te leiden.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen

 

Vertellis Affirmatiedeck

 

 

Maak van Moederdag een betekenisvolle ervaring met Vertellis

Moederdag is een speciale gelegenheid om je moeder te laten zien dat je om haar geeft. En wat is er nu betekenisvoller dan een cadeau dat echt vanuit het hart komt? Bij Vertellis begrijpen we het belang van oprechte verbindingen en betekenisvolle gesprekken. Met onze producten stimuleren we persoonlijke groei en verbinding – met jezelf én anderen.

Als je op zoek bent naar een betekenisvol Moederdagcadeau, is Vertellis de perfecte plek om te beginnen.

En er is meer! Je kunt je ook aanmelden voor ons gratis wekelijkse e-mailserie "Vertellis Vrijdag Vragen". Elke week ontvang je prikkelende vragen die zelfreflectie en verbinding met anderen bevorderen.

Dus waar wacht je nog op? Maak van Moederdag dit jaar een moment van verbinding en groei. Geef je moeder een cadeau dat haar inspireert en haar helpt om meer betekenisvolle gesprekken te voeren. Laat haar zien dat je om haar geeft en dat je wilt dat ze zich geliefd en gewaardeerd voelt.

"Wees dankbaar voor wie je hebt en toon je liefde op Moederdag!"

Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
19.99 29.99

Start nu jouw nieuwe zelfreflectie-ritueel met het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland!

Deze personal coach in de vorm van een boek helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan en zorgt voor een doorbraak in je relaties, mentale gezondheid en gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen.

Wat maakt Chapters zo speciaal?
Het boek zit boordevol krachtige vragen, quotes, inspirerende verhalen en opdrachten die je helpen te focussen op de dingen die er voor jou werkelijk toe doen. 💪 Elke. Dag. Weer.

  • Creëer een positievere mindset
  • Voel je elke dag dankbaar
  • Verminder stress
  • Slaap beter
Product bekijken

Customer Reviews

Based on 627 reviews
82%
(512)
14%
(87)
2%
(14)
1%
(4)
2%
(10)
A
Akkelien S.
Zitten leuke opdrachten bij!

Helaas ben ik mijzelf gigantisch tegengekomen afgelopen tijd, burn out, angst/ paniekaanvallen....
Ik kwam dit dankbaarheidsdagboek tegen en dacht ik bestel het gewoon!
Je kan elke dag van je afschrijven, aan de slag met de opdrachten die er in staan, super leuk en doet veel met je eigen 'ik'.

Dankjewel voor je lieve reactie! We kunnen allemaal wel wat aanmoediging gebruiken om op de positieve dingen te letten, vooral als je je niet goed voelt. We zijn dankbaar dat Chapters hierbij kan helpen.Warme groeten van het Vertellis Team

B
Brenda D.
Dankbaar

Ik heb dit boek cadeau gekregen van mijn man.
Dit boek sluit perfect aan bij mijn recent gestarte opleiding orthopedagogie.
Ik ben zelfs van plan deze morgen mee te nemen naar de les reflectie en veerkracht om iedereen even enthousiast te maken!
Super tevreden en kan niet wachten tot er een nieuwe dag aankomt!

H
Hanne V.B.
Fijn schrijfboek

Prettig om met regelmaat je gedachten in op te schrijven. Aan de hand van wat vragen wordt je een beetje op weg geholpen. Soms ook in een richting geduwd. Ik vind het prettig om dit met een kritische blik te lijf te gaan. Daar komen mooie, persoonlijke stellingen gedachten, opvattingen, vragen uit voort. Het geeft rust, fijne activiteit op de dag of in de avond. Zo prettig om ouderwets te schrijven. Prikkelt de creativiteit en het brein veel actiever dan al dat gescroll !

Hey Hanne,
Wat een mooie omschrijving van hoe je het dagboek ervaart! Wie schrijft die blijft! Super bedankt namens het hele team.