Ontdek je passie en doel met het Purpose kaartspel van Vertellis
Home > All > Ontdek je passie en doel met het Purpose kaartspel van Vertellis
Gerelateerde artikelen
Bewust levenTijd voor jezelf nemenEen dagboek schrijven en bijhouden: 4 tips
Thema's
affirmatiesburn-outcadeausFamilie & VriendenfamilieopstellingenfeestdagenKinderen & OnderwijsLiefde & RelatiesMindfulnessMindsetontdek je passieOver Vertellispersoonlijke groeiPersoonlijke ontwikkelingreflecterenwerkzelfreflectieZelfzorg
Anique Bleumink - 23/01/2024

Purpose kaartspelUiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: een leven dat het waard is om geleefd te worden. Noem het leven met passie, het volgen van je levensdoel of het hebben van een purpose.

Het vinden van onze passie en doel in het leven kan een uitdagende en soms overweldigende taak zijn. Toch is het een essentiële zoektocht om een vervuld en gelukkig leven te leiden.

Het belang van zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling spelen een belangrijke rol in het ontdekken van onze passies en het nastreven van onze doelen. Ze helpen ons onze sterke punten te identificeren, onze zwakke punten te verbeteren en uiteindelijk de beste versie van onszelf te worden.


Het Purpose kaartspel van Vertellis

Ons Purpose kaartspel is een innovatief hulpmiddel dat is ontworpen om je te helpen je passie en doel te ontdekken. Dit kaartspel biedt vragen, oefeningen en inspiratie om je dichter bij jezelf te brengen en je op weg te helpen naar een leven vol betekenis en vervulling.

Wat is Vertellis Purpose precies?

Het Purpose kaartspel bestaat uit 90 kaarten met vragen, oefeningen en inspiratie die je helpen om dichter bij jezelf te komen en je passie en doel te ontdekken. Het spel is ingedeeld in vijf categorieën: Status Quo, Zelfreflectie, Samen, Oefeningen en Inspiratie. Deze categorieën zijn zorgvuldig samengesteld om je te begeleiden bij het proces van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Voor wie is het Purpose kaartspel bedoeld?

Het Purpose kaartspel is geschikt voor iedereen van 21 jaar en ouder die op zoek is naar antwoorden op levensvragen en meer inzicht in hun passies en doelen. Daarnaast is het kaartspel een handig hulpmiddel voor coaches en therapeuten, die het kunnen gebruiken om hun cliënten te begeleiden bij het vinden van hun eigen pad.

Hoe het kaartspel te gebruiken

Je kunt het Purpose kaartspel op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van je persoonlijke behoeften en situatie. Zo kun je het spel individueel gebruiken om in alle rust te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. Daarnaast kan het kaartspel ook worden ingezet in coaching- en therapiesessies, waarbij de coach of therapeut samen met de cliënt werkt aan het verkennen van passies en doelen.


Kaartspel voor het ontdekken van je passieVoordelen van het Purpose kaartspel

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van het Purpose kaartspel. Allereerst bevordert het spel zelfreflectie en perspectiefverbreding . Door de vragen en oefeningen te beantwoorden en uit te voeren, word je aangemoedigd om dieper na te denken over je eigen leven en inzichten. Dit kan leiden tot een beter begrip van jezelf en je doelen.

Daarnaast biedt het Purpose kaartspel inspiratie en persoonlijke groei . De kaarten in het spel bevatten niet alleen vragen, maar ook inspirerende citaten en oefeningen die je kunnen helpen om je passie en doel in het leven te ontdekken. Het kaartspel kan je dus ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling en je motiveren om stappen te zetten richting een leven vol passie en betekenis.

Verder kan het Purpose kaartspel helpen bij het versterken van relaties en verbinding . Door het spel samen met vrienden, familie of geliefden te spelen, kun je op een dieper niveau met elkaar communiceren en elkaar beter leren kennen. Hierdoor kan de band tussen jou en de mensen om je heen versterkt worden, wat kan leiden tot meer liefde, begrip en ondersteuning in je leven.

Tenslotte is het Purpose kaartspel ook toepasbaar in professionele settings . Coaches en therapeuten kunnen het kaartspel gebruiken als hulpmiddel in hun sessies om cliënten te helpen bij het ontdekken van hun passies en doelen. De kaarten bevatten specifieke categorieën die ontworpen zijn voor gebruik in deze context, waardoor het kaartspel een veelzijdig en waardevol instrument is voor zelfontdekking en het versterken van relaties.

Ontdek je Purpose met het Purpose card deck


Vertellis: meer dan alleen het Purpose kaartspel

Vertellis is niet alleen bekend vanwege het Purpose kaartspel, maar ook vanwege onze missie om oprechte verbindingen en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. We bieden een reeks producten aan die gericht zijn op het stimuleren van offline interacties en het voeren van diepgaande gesprekken. Hierdoor ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en verbinding tussen mensen.

Andere Vertellis-producten

Naast het Purpose kaartspel bieden we ook andere vragenkaartspellen en journals aan. Deze producten helpen bij het aangaan van diepgaande gesprekken en het stimuleren van persoonlijke groei op verschillende levensgebieden.

Vertellis producten


Ontdek jouw Purpose

Met het Purpose kaartspel kun je je passie en doel in het leven ontdekken. Zelfreflectie en persoonlijke groei zijn essentieel voor een vervuld leven. Het kaartspel biedt een unieke kans om dit te verkennen en te delen met anderen. Probeer het Purpose kaartspel en ervaar de impact op je relaties en persoonlijke ontwikkeling. Vertellis biedt producten die oprechte verbindingen en persoonlijke ontwikkeling bevorderen, zoals vragenkaartspellen en journals.

Ben je geïnspireerd en klaar om je passie en doel te ontdekken? Klik dan hier om meer te weten te komen over het Purpose kaartspel.

Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
Vertellis Chapters - Dagboek voor dankbaarheid en zelfreflectie
19.99

Start nu jouw nieuwe zelfreflectie-ritueel met het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland!

Deze personal coach in de vorm van een boek helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan en zorgt voor een doorbraak in je relaties, mentale gezondheid en gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen.

Wat maakt Chapters zo speciaal?
Het boek zit boordevol krachtige vragen, quotes, inspirerende verhalen en opdrachten die je helpen te focussen op de dingen die er voor jou werkelijk toe doen. 💪 Elke. Dag. Weer.

  • Creëer een positievere mindset
  • Voel je elke dag dankbaar
  • Verminder stress
  • Slaap beter
Product bekijken

Customer Reviews

Based on 629 reviews
82%
(514)
14%
(87)
2%
(14)
1%
(4)
2%
(10)
A
Akkelien S.
Zitten leuke opdrachten bij!

Helaas ben ik mijzelf gigantisch tegengekomen afgelopen tijd, burn out, angst/ paniekaanvallen....
Ik kwam dit dankbaarheidsdagboek tegen en dacht ik bestel het gewoon!
Je kan elke dag van je afschrijven, aan de slag met de opdrachten die er in staan, super leuk en doet veel met je eigen 'ik'.

Dankjewel voor je lieve reactie! We kunnen allemaal wel wat aanmoediging gebruiken om op de positieve dingen te letten, vooral als je je niet goed voelt. We zijn dankbaar dat Chapters hierbij kan helpen.Warme groeten van het Vertellis Team

B
Brenda D.
Dankbaar

Ik heb dit boek cadeau gekregen van mijn man.
Dit boek sluit perfect aan bij mijn recent gestarte opleiding orthopedagogie.
Ik ben zelfs van plan deze morgen mee te nemen naar de les reflectie en veerkracht om iedereen even enthousiast te maken!
Super tevreden en kan niet wachten tot er een nieuwe dag aankomt!

H
Hanne V.B.
Fijn schrijfboek

Prettig om met regelmaat je gedachten in op te schrijven. Aan de hand van wat vragen wordt je een beetje op weg geholpen. Soms ook in een richting geduwd. Ik vind het prettig om dit met een kritische blik te lijf te gaan. Daar komen mooie, persoonlijke stellingen gedachten, opvattingen, vragen uit voort. Het geeft rust, fijne activiteit op de dag of in de avond. Zo prettig om ouderwets te schrijven. Prikkelt de creativiteit en het brein veel actiever dan al dat gescroll !

Hey Hanne,
Wat een mooie omschrijving van hoe je het dagboek ervaart! Wie schrijft die blijft! Super bedankt namens het hele team.